Sunny San Francisco
Door: riesjartenannelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
07 September 2010 | Verenigde Staten, San Francisco
Maar goed, de ochtend begon erg vroeg. Vanwege de jetlag waren we erg vroeg wakker maar na stug volhouden om ons nogmaals om te draaien zijn we er uiteindelijk om een uur of 6 uit gegaan. Na het douchen hebben we onze wandelkleren aan getrokken en zijn we op pad gegaan. Voor het hotel hebben we de cable car naar Fishermans Warf genomen. Gezien we vroeg op pad waren was het erg rustig overal en hebben we heerlijk rustig op Pier 39 foto’s van de zeeleeuwen kunnen maken. Na een stukje rond te hebben gelopen zijn we naar de bus gegaan die ons richting het Golden Gate park heeft gebracht.
Omdat het vandaag Labour Day is was het erg druk en zijn we uiteindelijk niet het park in geweest. Hierna was het tijd voor de Golden Gate bridge. Deze ligt gek genoeg niet vlakbij het Golden Gate Park. Dus hiervoor moesten we met de bus terug naar Downtown en overstappen. Helaas bleek bij het overstappen dat de bus van de Golden Gate route een stuk minder lekker te zitten, zeg maar met je benen in je nek.
Aan het begin van de Golden Gate bridge zijn we uitgestapt en zijn we over de brug gewandeld. Door het frisse “briesje” was deze wandeling, ca. 30 min, heerlijk om te doen. Normaal schijnt dit een erg koude wandeling te zijn. Aan de overkant van de brug zijn we met de bus verder gegaan naar Sausalito. We hadden het plan om van daar uit met de Ferry terug te varen naar Fischermans Warf. Alleen toen we, na wat te drinken, in de rij wilde gaan staan bleek dat heel veel andere mensen ook dit goede idee hadden. Dus moesten we helaas dit idee laten varen.
Toen we eindelijk, met de bus, terug waren in Fishermans Warf was het tijd om te kijken waar we wilde gaan eten. We zijn, na een rondje lopen, beland bij een lekker pizzeria en hebben daar lekker gegeten. Vervolgens gingen wilde we op weg gaan naar het hotel. Eigenlijk wilde we nog naar Coit Tower op Telegraph Hill. We dachten dat het misschien leuk zou zijn om hier toch nog even naar boven te gaan. Het was ook erg leuk en hebben genoten van het mooie uitzicht en was de klim er naar toe het zeker waard. Boven bleek dat er geen bussen meer terug gingen dus moesten lopend weer alle 460 treden weer af. Het was even zoeken naar de goede weg maar uiteindelijk zijn we moe maar voldaan bij het hotel aangekomen.
We kunnen al aardig wennen het ritme van de tijden hier. Morgen vroeg opstaan om te bellen met de camper verhuurder om te vragen hoe laat we worden opgehaald. Nu lekker het mandje in en de voetjes laten rusten.
Groetjes
Ries & Lies
07 September 2010 - 14:32
Oma V.h.:
super ik geniet met jullie mee knuffel -
07 September 2010 - 14:58
Babs:
geweldig!!!!!De eerste dag heb je alleen last van het tijdsverschil dat je heel vroeg wakker bent en word elke dag een uurtje later!!
Pa je op voor je knie An,heel veel plezier saampjes!!! -
07 September 2010 - 15:07
Cecile:
Wat waanzinnige mooie foto's leuk om mee te beleven -
07 September 2010 - 16:57
Marjolein:
owww gaaf zeg die zeeleeuwen!!! super tof! -
07 September 2010 - 17:13
Chris En Maria:
Ziet er allemaal geweldig uit. Fijn dat het goed weer is. Hier dinsdag regen en koud 15 gr. -
08 September 2010 - 07:03
Niels:
Hey hey!!
Wat een bekende dingen allemaal. Leuk om te lezen allemaal. Ben benieuwd wat jullie nog meer gaan beleven!!