Page en Lake Powell
Door: riesjartenannelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
15 September 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vlak voor Page zijn we nog even wezen tanken. Hier hebben we de tank even volgedruppeld. Gezien, om vage reden, de benzinepomp er niet echt druk achter zette leek het zeker op voldruppelen want het duurde heel erg lang voordat de tank vol zat. Even voor Sander: Een galon benzine is ongeveer 3 dollar dus dat is iets minder dan een dollar per liter. Het verbruik hebben we nog niet uitgerekend dus dat hoor je nog wel. Hierna zijn we doorgereden naar Page. Eerst maar op de camping gekeken of er nog plaats was. Hier hadden we gelijk al een heel mooi overzicht over Lake Powell waar we met de camping aan zitten.
Nadat we hebben gekeken welk plekje we hebben gekregen en even een boterhammetje te hebben gegeten wilde we nog even kijken waar we ons morgen moeten melden en hebben nog even boodschappen gedaan. Na de boodschappen zijn we teruggereden en zijn we gestopt bij de Glenn Dam. Wat een gigantisch ding is dat en wat een hoogte.
Hierna hebben we dat camper op z’n plek gezet op het RV Park en zijn we lekker Lake Powell ingedoken. Moet zeggen dat het water hier zelfs warmer was dan het zwembad van Moab. Misschien is dat ook niet zo raar want de temperatuur was een ruime 30 graden vandaag. Na deze duik hebben we ons even gedoucht (was trouwens de eerste camping dat we moesten betalen voor de douche). Hierna zijn we lekker in de schaduw van de camper gaan zitten en hebben gezellig Yathzee gespeelt.
Morgen gaan we naar de Upper Antilope Canyon. We zijn erg benieuwd.
Groetjes
Ries & Lies
Ps. Internetverbinding is hier onwijs slecht dus helaas geen foto’s. We hopen dit morgen te kunnen doen.
16 September 2010 - 11:16
Lavina:
Groeten uit het nu redelijk droge kikkerlandje! Jullie zijn heerlijk aan het genieten, erg leuk! Ben iedere dag weer benieuwd naar de verhalen, maar zeker ook naar de foto's! -
16 September 2010 - 16:25
Oma V.H:
6.30 avond vreselijk veel regen niet gezellig wat jammer annelies van je knie.jullie genieten nog steeds groetjes -
16 September 2010 - 18:02
Leo En Hanny:
Hallo Lies & Ries.
Zoals we kunnen lezen, hebben jullie het reuze naar je zin. Wij krijgen heimwee als we naar de foto's kijken!
Geniet met volle teugen en wees voorzichtig! -
17 September 2010 - 22:17
Babs:
wat een andere wereld he?!!!!