Las Vegas deel 2

Door: riesjartenannelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

21 September 2010 | Verenigde Staten, Las Vegas

Vanmorgen bijtijds opgestaan, het zonnetje stond alweer vroeg op de camper te branden en dat was duidelijk te voelen. Na een lekkere verfrissende douche en een paar boterhammen de stevige stappers weer aangetrokken en op pad.

Vandaag wilde we de hotels gaan bekijken die we gister nog niet gezien hadden maar eerst gingen we “even” naar de Las Vegas premium Outlet. Om hier te komen moesten we met de bus die ook langs Fermont street (de oude strip) gaat. Ontzettend leuk om te zien, ’s avonds is dat denk nog veel mooier met al die lichtjes. Bij de outlet aan gekomen stroomde de hele bus leeg, gelukkig is het een groot complex. Wat een winkels het ene dure merk na het andere. Na een paar winkels gezien te hebben zijn we een kop cappuccino bij de Starbucks gaan halen en hebben die rustig op een bankje opgedronken en mensen zitten kijken, Tjonge jonge hoeveel tassen kan een mens dragen, terwijl de helft van duur vaak nog steeds vrij duur is.
Maar we hadden een missie: sneakers en een spijkerbroek. Voor de spijkerbroek wilde we naar Levi’s. Hier was het ontzettend druk maar gelukkig wisten we welke maat we moesten hebben en waren we vrij snel klaar. De sneakers was wat lastiger na bij een flink aantal winkels gekeken en gepast te hebben waren we er eigenlijk wel een beetje klaar mee dan maar geen sneakers. Op weg naar de bus liepen we langs de Puma winkel en zagen we in de etalage voor Ries leuke sneakers staan, toch maar even naar binnen dan. Tien minuten later stonden we beide met een paar gave sneakers weer buiten, missie geslaagd!!

Snel met de bus terug naar het RV park waar we even heerlijk in het zwembad wilde duiken.
Nog voor dat we in het water lagen bleek dat er een stel die tegelijkertijd met ons de camper opgehaald had hier bij het zwembad lag. Hangend in het water onze ervaringen uitgewisseld en verder gezellig zitten kletsen. Het was leuk om te horen dat je Amerika in een camper op dezelfde manier beleefd.

Na deze verfrissende (en gezellige) duik was het weer tijd om ons op te gaan maken voor onze laatste avond Vegas. Eerst richting Ceasars Palace, ook weer mooi om te zien.
Gisteren hadden we de fonteinen van Belagio alleen overdag gezien nu hebben we de hele show in het donker gezien, errug leuk.
Hierna wilden we eigenlijk bij Paris de Eifeltoren op maar gezien de wachttijd al een uur was zijn we eerst opzoek gegaan naar een restaurant. Uiteindelijk zijn we bij de Tequilla bar beland. We hebben geen tequilla op maar wel een onwijs lekkere hamburger en spareribs.
Toen snel naar de Mirage voor de vulkaanuitbarsting, als je daar staat voel je gewoon de warmte van het vuur.
Eigenlijk hadden we het nu wel een beetje gehad dus zijn we terug richting Circus Circus gegaan om daar eventueel nog even op een slotmachine te spelen.
Jammer genoeg werkte de machines niet mee dus helaas komen we aan het eind van deze week gewoon naar huis.

Bij de camper aangekomen was het alweer na 12ven en hadden we geen puf meer op de laptop te pakken vandaar vandaag 2 verhalen!

Groetjes Ries & Lies

• 22 September 2010 - 08:28

Oma V. H.:

het was weer een mooie foto van venetian buiten geweldig

• 22 September 2010 - 10:52

Babs:

heb weer genoten van jullie mooie fotos!!!!

• 22 September 2010 - 19:19

Chantal:

Sjonge jongen wat een verhalen. Leuk om te zien maar natuurlijk ook jaloers.Nog veel plezier aankomende paar daagjes

Groetjes