On the road

Door: riesjartenannelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

08 September 2010 | Verenigde Staten, Patterson

Vanochtend konden we Road Bear bellen en kregen we te horen dat de pick-up tussen 12 en 13 uur zou zijn. Hierna zijn we rustig ontbijt gaan halen en hebben we nog een tijdje door San Francisco gelopen. Om half 12 zijn we uit gecheckt en begon het wachten op de Transfer.
Deze kwam helaas pas om tien voor 10.

Na een rit van ongeveer drie kwartier kwam we bij Road Bear aan. Na een uitleg over, in en rond de camper was het tijd om een rondje om de camper te gaan om te kijken of er al schade was aan de camper. Toen dit gedaan was mochten we eindelijk op weg.

Eerst even naar de supermarkt en om 17.00 uur gingen we op weg naar onze eerste stop, Patterson (Kit Fox RV Park). De rit er naar toe was best spannend. De eerste kilometer met zo’n groot ding de weg op, en natuurlijk hadden we nog een beetje file. Ook vlak voor Pattersom reden we tussen een soort duinen waar veel wind stond. Dus ook dat was weer even spannend. Gelukkig ging het erg goed. Om tien over 6 waren we aangekomen bij het RV Park waar gelukkig de receptie nog open was (hij zou eigenlijk om 6 uur sluiten vandaag). De aardige vouw gaf ons een mooi plekje op het park.

Na het uitpakken van de koffers en het inrichten van de kasten hebben we wat eten klaar gemaakt en lekker buiten gegeten. Na het stoeien met de laptop die een beetje kuren heeft (deze valt spontaan uit dus hopen dat het goed blijft gaan), zijn we lekker had bedje op gaan zoeken.

Morgen (eigen vandaag voor ons) gaan we verder toeren naar Barstow. Deze rit zal ongeveer een 5,5 uur bedragen.

Groetjes
Ries & Lies

• 08 September 2010 - 15:11

Lia:

De eerste ervaringen hebben jullie al te pakken. Zo te lezen genieten jullie er al volop van. Groetjes, EL

• 08 September 2010 - 15:54

Peter & Marijke:

Leuk om te lezen wat jullie allemaal gedaan hebben. Mooie foto's wel. Hopen dat de laptop het houdt...en ach...das niet het grootste probleem lijkt mij zo. Als de camper het maar houdt. Veel plezier op de zeer begaanbare wegen. Ondertussen is school als vanouds....

Geniet ervan en niet te druk maken om de laptop ;-)

• 08 September 2010 - 17:24

Pat En Laris:

Heej Ries en Lies,
    En genoten van SF? Mooie stad he? nog "the fog" gezien over Golden Gate Bridge? Wel spannend hoor met zo'n grote camper. Hou ons op de hoogte en geniet ervan!
    Ciao Pat en Laris

• 08 September 2010 - 17:34

Jan En Corrie:

Leuk om jullie zo te volgen!
    Succes met jullie bus ;), liefs x

• 08 September 2010 - 17:49

Oma V.H:

Gaaf om jullie te volgen geniet van alles Groetjes

• 08 September 2010 - 18:35

Sander:

Auto kan nooit groot genoeg zijn !!! Weet er alles van. Ik ben wel benieuwd naar de foto's van jullie "mobile-home".
    Veel veilige kilometers ennuh hou m tussen de lijntjes.